So könnt Ihr am Special Bread Baking Day #85 teilnehmen:
– Backt bitte ohne Backpulver (mit Hefe oder Sauerteig)
– Schreibt einen Blogbeitrag und verlinkt Euer Rezept zu diesem Beitrag und zu Zorra vom “Kochtopf“
– Füllt das Eingabeformular aus, damit Euer Beitrag im Roundup erscheinen kann
– Bitte keine Rezepte aus dem Archiv verwenden
– maximal 2 Rezepte pro Blog
Letzter Tag der Teilnahme ist der 1. Januar.
In einem Roundup werde ich Euch die Rezepte bis spätestens bis zum 5. Januar vorstellen.
Eine Verlinkung zu allen BBD’s findet Ihr bei Zorra. Das Roundup vom BBD #84 könnt Ihr hier bei Magentratzerl nachlesen, zum Thema “Sandwichbrot”. Hier findet ihr noch das Roundup zum World Bread Day.
Herzlichen Dank an Zorra, dass ich wieder den BBD ausrichten darf! Ich freue mich sehr auf all Eure Beiträge!
Simone
Finally, the summer break is over and the Bread Baking Day is starting again! I´m very happy to be your host again and hereby invite you to BDD #85! This time we have a speacial Edition, running for 2 month, so you have time until January 1 to submit your recipe. Great?
Suitable to the upcoming pre-Christmas time I have selected the topic “bread or buns/rolls with dried fruits“. I´m sure you have great ideas and we well have a lot of tasty recipes at the end.
How to participate at Special Bread Baking Day #85:
– Bake without baking powder (with yeast or sourdough)
– Write a blog post with a link to this post and to Zorra from “Kochtopf“
– Fill in the submission form below so that your post will be listed in the roundup
– Please don´t take recipes from your Archive
– max. 2 recipes from one blog
The banner code can be found at Zorra.
Last day of submission is January 1st!
The roundup will be online January 5th latest.
A link to all BBD´s can be found at Zorra. The roundup from last BBD #84 “Sandwich Breads” can be found here at Magentratzerl. Here you can find the roundup from the Worls Bread Day.
Many thanks to Zorra than I can host the BBD again! I´m looking forward to all your post!
Simone
No Comments